window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

"Ik wil al mijn hosting op één locatie”

Wij verzorgen hosting van servers en virtuele machines (VPS). Daarnaast bieden wij Wordpress-, e-mail- en domeinhosting aan organisaties. Welke dienst je ook afneemt, je kunt rekenen op onze unieke aanpak: wij denken mee, gaan net een stapje verder en zorgen zo dat jij uit de voeten kunt met onze diensten.

Regel domeinregistratie én e-mail

Binnen ons standaard Ondernemerspakket vind je hosting, domeinregistratie, eigen e-mailadressen en een design naar wens. Wij zorgen dat je regionaal en nationaal zo goed mogelijk vindbaar bent met Google. Desgewenst kunnen wij dit uitbreiden met een webshop en eventueel voorzien van branche-specifiek maatwerk.

Wij maken en beheren websites

Buiten hosting om dragen wij bijvoorbeeld ook zorg voor de totstandkoming van jouw bedrijfswebsite. Daarbij heb jij het roer in handen. Wil je alleen een CMS om de site te beheren? Wij bouwen jouw site in ons eigen unieke Marble CMS. Zoek je meer? Desgewenst nemen we de volledige ontwikkeling van jouw website in onze handen.

WordPress hosting

E-mailhosting

Domeinhosting

Virtual Private Server (VPS) Hosting

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!