window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

Onze aanpak

Bij Marble IT bouwen we een digitale werkomgeving die bij jou past. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Ons beginpunt is daarom altijd een persoonlijk gesprek. Wij brengen in kaart wat jij wil en zoeken dan – in samenspraak – naar manieren om dat mogelijk te maken.

Wij zorgen dat jouw (digitale) wensen uitkomen

Onze kracht is dat we zelf oplossingen kunnen bouwen. Zoek jij een werkwijze die niet standaard beschikbaar is? Wil je verschillende toepassingen combineren zonder dagelijks van venster naar venster te moeten klikken? Wij kunnen maatwerk leveren of via een API of webapplicatie verschillende toepassingen in één eigen interface combineren.

Naast software voorzien we ook werkplekken

Wij ontwikkelen niet alleen software, maar kunnen ook met hardware uit de voeten. Voor (thuis-)kantoor leveren wij betrouwbare systemen en randapparaten. Wij leggen betrouwbare WiFi aan en kunnen, waar nodig, zelfs volledige glasvezelnetwerken voorzien. Ook hier staat jouw wens centraal.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? kom bij ons langs.