window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

API's en koppelingen

Wil je gegevens tussen twee verschillende applicaties onderling uitwisselen? Wij bouwen een API die die verschillende toepassingen koppelt. Zo hebben wij bijvoorbeeld een API gebouwd waarmee we voicemails via ons VoIP-systeem automatisch laten doorsturen per e-mail. Door te kiezen voor een eigen API kun je meer doen met je software.

Wil je direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Eerst meedenken dan ontwikkelen

Wij denken goed met je mee voor we aan de bouw van een API beginnen. Is er al een module op de markt beschikbaar? Zijn er totaaloplossingen die de taak al uit kunnen voeren? Als de beste oplossing een eigen beheerelementje is, dan nemen we samen door wat het moet doen en zorgen wij dat het gebouwd wordt.

Werken zoals jij dat wilt

Voordeel aan een eigen API is dat je ermee precies kunt werken zoals jij dat wilt. Wij kunnen er jouw gegevens mee koppelen naar diensten van derden. Zo bieden wij een API waarmee makelaars automatisch nieuwe huizen ook op Funda kunnen plaastsen. Andersom kunnen wij gegevens vanaf internet koppelen aan jouw systemen, wat integratie van cloud met vertrouwde oplossingen mogelijk maakt. Ook twee offline systemen zijn onderling met een API te verbinden.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Je kan het zo gek niet bedenken of een API biedt uitkomst. Laat bijvoorbeeld klanten op de website via hun laptop bellen met jouw (VoIP-)telefoon. Of integreer je webshop en kassa direct met je boekhoudsoftware. Wij hebben ervaring met onder meer Exact Online, SnelStart en Twinfield. Bied je regelmatig tweedehands machines of voertuigen aan? Plaats ze direct op Martkplaats, Marcus en AutoScout24. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij denken mee over de oplossing.

Bekijk ook onze andere oplossingen.

E-commerce (webshop)

Hoe vinden klanten jouw winkel tussen de meer dan 50.000 webshops in Nederland? Topproducten, goede service en mooie prijzen helpen alleen als mensen je weten te vinden. Daar ligt onze focus: goed vindbare online shops. Is de klant binnen? Dan combineren we jouw unieke uitstraling met een fantastische winkelervaring. Ons geheim? Een eigen CSM waarmee wij unieke webwinkels bouwen.

Webapplicaties

Welke toepassingen heb jij nodig om je werk te kunnen doen? Heb je die ook altijd bij de hand? Nee? Vraag ons naar webapplicaties. Wij zorgen dat je met je ieder denkbaar apparaat aan de slag kunt: van smartphone en tablet tot laptop en desktop. Kortom: jij beslist waar en hoe je werkt, wij maken het mogelijk.

(Whitelabel) CMS

Wil je als (marketing-)organisatie een allround-pakket aanbieden? Dan mag een eigen CMS niet aan de dienstverlening ontbreken. Het Marble CMS is ook als whitelabel product af te nemen. Wij voorzien het backend van jouw logo’s en labels en kunnen desgewenst fungeren als tweede- of derdelijns support voor je klanten.

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!