window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

(Whitelabel) CMS

Wil je als (marketing-)organisatie een allround-pakket aanbieden? Dan mag een eigen CMS niet aan de dienstverlening ontbreken. Het Marble CMS is ook als whitelabel product af te nemen. Wij voorzien het backend van jouw logo’s en labels en kunnen desgewenst fungeren als tweede- of derdelijns support voor je klanten.

Wil je direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Volledig uit te breiden met eigen opties

Ons whitelabel CMS kun je vanzelfsprekend volledig uitbreiden met eigen opties en webapplicaties die we eventueel ook voor je ontwikkelen. Daarnaast leggen we koppelingen met andere toepassingen en denken we mee over de inzet van het CMS voor je klanten.

Wij leveren updates en ondersteuning

Wij zorgen voor updates en ondersteuning aan het CMS en zorgen dat bijzondere wensen en eisen van jouw klanten ingewilligd worden. Alle overige opties die je ook binnen ons eigen aanbod van websites vindt, zijn beschikbaar binnen het whitelabel CMS.

Bekijk ook onze andere oplossingen.

API's en koppelingen

Wil je gegevens tussen twee verschillende applicaties onderling uitwisselen? Wij bouwen een API die die verschillende toepassingen koppelt. Zo hebben wij bijvoorbeeld een API gebouwd waarmee we voicemails via ons VoIP-systeem automatisch laten doorsturen per e-mail. Door te kiezen voor een eigen API kun je meer doen met je software.

E-commerce (webshop)

Hoe vinden klanten jouw winkel tussen de meer dan 50.000 webshops in Nederland? Topproducten, goede service en mooie prijzen helpen alleen als mensen je weten te vinden. Daar ligt onze focus: goed vindbare online shops. Is de klant binnen? Dan combineren we jouw unieke uitstraling met een fantastische winkelervaring. Ons geheim? Een eigen CSM waarmee wij unieke webwinkels bouwen.

Webapplicaties

Welke toepassingen heb jij nodig om je werk te kunnen doen? Heb je die ook altijd bij de hand? Nee? Vraag ons naar webapplicaties. Wij zorgen dat je met je ieder denkbaar apparaat aan de slag kunt: van smartphone en tablet tot laptop en desktop. Kortom: jij beslist waar en hoe je werkt, wij maken het mogelijk.

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!