window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

VoIp telefonie

Werkt jouw organisatie nog met een ouderwetse telefoonlijn? Waarom? Stap over op telefonie via internet met VoIP. Dat biedt alle voordelen van een vaste lijn tegen veel lagere kosten. Zo bel je intern altijd gratis, ook als je op meerdere locaties werkt, en kost doorverbinden niets. Nog niet overtuigd? Laten we het dan eens over de extra mogelijkheden hebben van VoIP boven een traditionele landlijn.

Wil je direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Geavanceerde telefonie zonder centrale

Wij verzorgen een volledig cloud-gebaseerde VoIP-oplossing. Je hoeft niet te investeren in een nieuwe telefooncentrale maar kunt gewoon met software aan de slag. Heb je meer nummers nodig? Dan kunnen we die eenvoudig toevoegen. Met hetzelfde gemak schalen we weer af. Jouw telefonie groeit met de behoefte van je bedrijf mee.

Afrekenen op wat je gebruikt

Wij rekenen geen eenmalige kosten voor de aanleg van VoIP maar laten je gewoon afrekenen op basis van de hoeveelheid verbindingen die je nodig hebt. Het enige dat je zelf moet leveren is internet (en dat kunnen we ook voor je verzorgen ). Met VoIP hou je gesprekskosten goed in de hand. Je betaalt een lager starttarief (gemiddeld de helft van een standaard abonnement) en belt tegen een aantrekkelijk tarief per minuut.

Benieuwd naar de kosten? Dit zijn onze pakketten

Bekijk ook onze andere oplossingen.

Hardware en randapparatuur

Ben je aan het wachten omdat je machine traag is, of omdat hij is vastgelopen? Het antwoord op die vraag maakt eigenlijk niet zoveel uit. In beide gevallen zit jij namelijk op je apparatuur te wachten. Dat is niet de bedoeling. Je wilt gewoon aan de slag. Wij zorgen dat je effectief kunt werken door betrouwbare hardware professioneel te installeren.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 bevat alle software die je nodig hebt om te werken. Op basis van een vast maandbedrag krijg je toegang tot de laatste versie van Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Naast kantoorsoftware krijg je beschikking over je eigen (Exchange) mailbox, online opslag via OneDrive en vele andere extra’s.

Netwerk- en werkplekbeheer

Hoeveel tijd wil jij spenderen aan het uitzoeken van hardware en het bouwen van je bedrijfsnetwerk? En hoeveel uur ben je er in praktijk aan kwijt? Wij ontzorgen je door werkplekken in te richten en met elkaar te verbinden. Achter de schermen regelen we ook alle andere hard- en software die nodig is om te kunnen werken.

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!