window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

Webapplicaties

Welke toepassingen heb jij nodig om je werk te kunnen doen? Heb je die ook altijd bij de hand? Nee? Vraag ons naar webapplicaties. Wij zorgen dat je met je ieder denkbaar apparaat aan de slag kunt: van smartphone en tablet tot laptop en desktop. Kortom: jij beslist waar en hoe je werkt, wij maken het mogelijk.

Wil je direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Digitaal gereedschap op maat

Heb je een veel repeterende taak, of zoek je een stuk digitaal gereedschap op maat? Dan is een webapplicatie vaak de meest effectieve keuze. Wij brengen met jou in kaart wat je probeert te doen. Is dit in een app te vangen, dan bouwen we die voor je.

App of applicatie?

De afkorting app wekt wel eens verwarring omdat we die vooral in de context van mobiele telefoon applicaties tegenkomen. Om te zorgen dat er geen verwarring ontstaat praten wij bij voorkeur over applicaties. 

Applicatie integreren met andere oplossingen

Wij kunnen de applicatie integreren met andere oplossingen. Waar nodig wordt invoer uit andere bestanden gebruikt en gaat de uitvoer naar de juiste plaats. Of je nu bestellingen wilt verwerken, of probeert om een eenvoudige klantcontactoptie te bieden. Wij integreren onze applicatie perfect in jouw omgeving.

Bekijk ook onze andere oplossingen.

API's en koppelingen

Wil je gegevens tussen twee verschillende applicaties onderling uitwisselen? Wij bouwen een API die die verschillende toepassingen koppelt. Zo hebben wij bijvoorbeeld een API gebouwd waarmee we voicemails via ons VoIP-systeem automatisch laten doorsturen per e-mail. Door te kiezen voor een eigen API kun je meer doen met je software.

E-commerce (webshop)

Hoe vinden klanten jouw winkel tussen de meer dan 50.000 webshops in Nederland? Topproducten, goede service en mooie prijzen helpen alleen als mensen je weten te vinden. Daar ligt onze focus: goed vindbare online shops. Is de klant binnen? Dan combineren we jouw unieke uitstraling met een fantastische winkelervaring. Ons geheim? Een eigen CSM waarmee wij unieke webwinkels bouwen.

(Whitelabel) CMS

Wil je als (marketing-)organisatie een allround-pakket aanbieden? Dan mag een eigen CMS niet aan de dienstverlening ontbreken. Het Marble CMS is ook als whitelabel product af te nemen. Wij voorzien het backend van jouw logo’s en labels en kunnen desgewenst fungeren als tweede- of derdelijns support voor je klanten.

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!