window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

Digitale infrastructuur met glasvezel

Kun je een computernetwerk bouwen dat kilometers overspant? Hoe voorkom je storing op de verbinding als randapparatuur of kabels interfereren? Hoe garandeer je de hoogst mogelijke doorvoersnelheid? Kort antwoord: met glasvezel. Waar zwaar netwerkgeschut nodig is, zetten wij het in.

Wil je direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Glasvezel biedt uitkomst
Waar andere netwerktechniek tekort schiet, biedt glasvezel uitkomst. We zetten het onder meer in om grote afstanden te overbruggen; van honderd meter tot zelfs kilometers. Ook is het ongevoelig voor storing van buitenaf. Zo interfereren voedingskabels in draadgoten niet met glasvezel.  

Voldoende doorvoersnelheid
Door te kiezen voor een eigen glasvezelnetwerk verzeker je jezelf van voldoende doorvoersnelheid voor zelfs de meest data-intensieve projecten. In tegenstelling tot draadloze netwerken kun je daarnaast de toegang tot het netwerk fysiek onder controle houden.

Planning, uitvoer en implementatie
Wij verzorgen de planning, uitvoer en implementatie van het volledige glasvezelnetwerk inclusief toegang op verschillende locaties.

Onderhoud en ondersteuning
Na aanleg van de digitale infrastructuur kunnen wij desgewenst zorg dragen voor onderhoud en ondersteuning. Wij houden dan de werking van het netwerk in de gaten, voeren eventuele herstelwerkzaamheden uit en zijn bereikbaar voor vragen. Wanneer nodig treden wij hier ook proactief op.

Bekijk ook onze andere oplossingen.

Hardware en randapparatuur

Ben je aan het wachten omdat je machine traag is, of omdat hij is vastgelopen? Het antwoord op die vraag maakt eigenlijk niet zoveel uit. In beide gevallen zit jij namelijk op je apparatuur te wachten. Dat is niet de bedoeling. Je wilt gewoon aan de slag. Wij zorgen dat je effectief kunt werken door betrouwbare hardware professioneel te installeren.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 bevat alle software die je nodig hebt om te werken. Op basis van een vast maandbedrag krijg je toegang tot de laatste versie van Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Naast kantoorsoftware krijg je beschikking over je eigen (Exchange) mailbox, online opslag via OneDrive en vele andere extra’s.

Netwerk- en werkplekbeheer

Hoeveel tijd wil jij spenderen aan het uitzoeken van hardware en het bouwen van je bedrijfsnetwerk? En hoeveel uur ben je er in praktijk aan kwijt? Wij ontzorgen je door werkplekken in te richten en met elkaar te verbinden. Achter de schermen regelen we ook alle andere hard- en software die nodig is om te kunnen werken.

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!