window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

Domeinhosting

Wil je een website? Dan heb je een domeinnaam nodig. Maar welke uitgang geef jij je domeinnaam en is de naam überhaupt nog beschikbaar? Wij verzorgen de registratie van domeinnamen met alle gangbare extensies, vanzelfsprekend met een focus op .nl en .com. Neem je een hostingpakket bij ons af, dan zit deze dienst er standaard in.

Wil je direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Parkeer je domein bij ons
Als je een hostingpakket bij ons afneemt, registreren wij een domeinnaam voor je. Maar wat als je wel plannen hebt om een site te bouwen, maar nog niet direct wil beginnen? Wij helpen je vast de naam claimen, zodat die niet in de tussentijd door een ander gehuurd wordt.

Alle gangbare extensies
De meest van onze klanten kiezen voor een.nl of .com extensie, maar soms is juist .tv, .io of een ander TLD (Top Level Domain) interessanter. Vanzelfsprekend kunnen wij je ook hier van dienst zijn. Als jouw gekozen naam beschikbaar is, zorgen wij dat jij erbij kan.

Wij staan voor je klaar
Door je domein te hosten bij Marble IT, kies je voor een host waar je altijd terecht kunt met vragen. Onze ondersteuning staat klaar om je te assisteren bij het claimen van je domein. Wil je je eigen website gaan ontwikkelen? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van ons eigen CMS of van ons Wordpress-hosting aanbod.

Bekijk ook onze andere oplossingen.

Virtual Private Server (VPS) Hosting

Is jouw online omgeving ingericht op groei? Een fysieke server zet je niet zo maar neer. Kies daarom voor een Virtual Private Server (VPS). Je neemt qua capaciteit af wat je nodig hebt. Zet de groei ineens in? Dan kun je met een druk op de knop je abonnement uitbreiden. Je hoeft nooit meer onhandig op nieuwe hardware te wachten, maar kunt vertrouwen op de beste ondersteuning voor jouw digitale wensen.

E-mailhosting

Zoek je een betrouwbare plaats om je e-mail te hosten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De e-mail die wij standaard bij onze webdesigndiensten leveren is ook als losse dienst beschikbaar. Je geeft aan in welk domein je mail wilt versturen en wij zorgen dat jouw mail op een betrouwbare en veilige server staat.

WordPress hosting

Heb je het gevoel dat jouw WordPress website beter zou moeten presteren? Wij kunnen je helpen. Hoe sneller jouw website, hoe beter je cijfers. De prestaties van je website bepalen de tevredenheid van je bezoekers, én je score in Google. Hoe sneller de website, hoe beter je vindbaarheid. Wij bieden niet alleen topsnelheden, maar ook nog eens een geweldige service.

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!