window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

E-commerce (webshop)

Hoe vinden klanten jouw winkel tussen de meer dan 50.000 webshops in Nederland? Topproducten, goede service en mooie prijzen helpen alleen als mensen je weten te vinden. Daar ligt onze focus: goed vindbare online shops. Is de klant binnen? Dan combineren we jouw unieke uitstraling met een fantastische winkelervaring. Ons geheim? Een eigen CSM waarmee wij unieke webwinkels bouwen.

Wil je direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Betaalgemak voor je klanten

Klanten kunnen betalen met alle bekende methodes: iDEAL, PayPal, creditcard of Afterpay. Verkoop je ook in België? Dan zorgen wij dat MisterCash tussen de mogelijkheden staat. Wij zorgen voor veilige betalingen en regelen ook dat pakketten betrouwbaar verstuurd worden met Track&Trace optie.

Vrije keuze van indeling

Je bent helemaal vrij in je keuze voor hoofdpagina’s, subpagina’s en productpagina’s. Wij zorgen voor slimme zoekfilters zodat klanten die iets specifieks zoeken dat snel vinden. Wil iemand gewoon lekker rondneuzen? Dan kunnen ze met behulp van categorieën en zoekfilters eigen selecties maken.

Volledig digitaal ontzorgd

Wij leveren niet alleen een webwinkel, maar nemen alle zorgen wat betreft online aanwezigheid bij je uit handen. Wij registreren en verlengen je domeinnaam, verzorgen de hosting en voeren regelmatig onderhoud en updates uit é voorzien je van e-mail. Dat alles binnen één vast pakket.

Bekijk ook onze andere oplossingen.

API's en koppelingen

Wil je gegevens tussen twee verschillende applicaties onderling uitwisselen? Wij bouwen een API die die verschillende toepassingen koppelt. Zo hebben wij bijvoorbeeld een API gebouwd waarmee we voicemails via ons VoIP-systeem automatisch laten doorsturen per e-mail. Door te kiezen voor een eigen API kun je meer doen met je software.

Webapplicaties

Welke toepassingen heb jij nodig om je werk te kunnen doen? Heb je die ook altijd bij de hand? Nee? Vraag ons naar webapplicaties. Wij zorgen dat je met je ieder denkbaar apparaat aan de slag kunt: van smartphone en tablet tot laptop en desktop. Kortom: jij beslist waar en hoe je werkt, wij maken het mogelijk.

(Whitelabel) CMS

Wil je als (marketing-)organisatie een allround-pakket aanbieden? Dan mag een eigen CMS niet aan de dienstverlening ontbreken. Het Marble CMS is ook als whitelabel product af te nemen. Wij voorzien het backend van jouw logo’s en labels en kunnen desgewenst fungeren als tweede- of derdelijns support voor je klanten.

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!