window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

E-mailhosting

Zoek je een betrouwbare plaats om je e-mail te hosten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De e-mail die wij standaard bij onze webdesigndiensten leveren is ook als losse dienst beschikbaar. Je geeft aan in welk domein je mail wilt versturen en wij zorgen dat jouw mail op een betrouwbare en veilige server staat.

Wil je direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij verzorgen updates en beveiliging

Wij slaan alle mail op een beveiligde omgeving op die regelmatig van updates wordt voorzien. Daarmee voorkomen we data-inbreuk en uitval door technische storingen. Wil je daar veiligheidsmaatregelen bovenop nemen? Dan kunnen wij adviseren over het instellen van een persoonlijke SSL-verbinding.

Eigen beheerinterface

Wij zorgen voor een beheerinterface waarmee je zelf e-mailadressen kunt aanmaken. Hier kun je ook instellen dat mail automatisch naar een ander adres wordt doorgestuurd. Vanzelfsprekend kun je ook altijd bij onze ondersteuning terecht als je dit liever voor je wilt laten doen.

Bekijk ook onze andere oplossingen.

Virtual Private Server (VPS) Hosting

Is jouw online omgeving ingericht op groei? Een fysieke server zet je niet zo maar neer. Kies daarom voor een Virtual Private Server (VPS). Je neemt qua capaciteit af wat je nodig hebt. Zet de groei ineens in? Dan kun je met een druk op de knop je abonnement uitbreiden. Je hoeft nooit meer onhandig op nieuwe hardware te wachten, maar kunt vertrouwen op de beste ondersteuning voor jouw digitale wensen.

Domeinhosting

Wil je een website? Dan heb je een domeinnaam nodig. Maar welke uitgang geef jij je domeinnaam en is de naam überhaupt nog beschikbaar? Wij verzorgen de registratie van domeinnamen met alle gangbare extensies, vanzelfsprekend met een focus op .nl en .com. Neem je een hostingpakket bij ons af, dan zit deze dienst er standaard in.

WordPress hosting

Heb je het gevoel dat jouw WordPress website beter zou moeten presteren? Wij kunnen je helpen. Hoe sneller jouw website, hoe beter je cijfers. De prestaties van je website bepalen de tevredenheid van je bezoekers, én je score in Google. Hoe sneller de website, hoe beter je vindbaarheid. Wij bieden niet alleen topsnelheden, maar ook nog eens een geweldige service.

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!