window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

Hardware en randapparatuur

Ben je aan het wachten omdat je machine traag is, of omdat hij is vastgelopen? Het antwoord op die vraag maakt eigenlijk niet zoveel uit. In beide gevallen zit jij namelijk op je apparatuur te wachten. Dat is niet de bedoeling. Je wilt gewoon aan de slag. Wij zorgen dat je effectief kunt werken door betrouwbare hardware professioneel te installeren.

Wil je direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Installatie én onderhoud

Naast installatie verzorgen wij ook het onderhoud aan jouw apparatuur. Daarbij staat minimale hinder en maximale betrouwbaarheid voorop. Wij zorgen dat jouw apparatuur met regelmaat onderhouden wordt op het moment dat de werkvloer er geen overlast van heeft.

Storing? Wij staan voor je klaar

Doen zich storingen voor? Dan kun je op ons rekenen. Kleine problemen lossen we via hulp op afstand op. Dat is snel, effectief én voordelig. Is hulp of afstand niet toereikend? Dan komen wij op locatie en zorgen we dat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Eerlijke service

Wij geloven in eerlijk onderhoud. Wij baseren ons niet op vaste contracten of abonnementen. Je betaalt bij ons alleen de service die wij daadwerkelijk verlenen. Wij garanderen dat jij kunt blijven werken, staan voor je klaar zodra problemen zich voordoen, maar jagen je daarbij niet op onnodige vaste kosten.

Bekijk ook onze andere oplossingen.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 bevat alle software die je nodig hebt om te werken. Op basis van een vast maandbedrag krijg je toegang tot de laatste versie van Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Naast kantoorsoftware krijg je beschikking over je eigen (Exchange) mailbox, online opslag via OneDrive en vele andere extra’s.

Netwerk- en werkplekbeheer

Hoeveel tijd wil jij spenderen aan het uitzoeken van hardware en het bouwen van je bedrijfsnetwerk? En hoeveel uur ben je er in praktijk aan kwijt? Wij ontzorgen je door werkplekken in te richten en met elkaar te verbinden. Achter de schermen regelen we ook alle andere hard- en software die nodig is om te kunnen werken.

Digitale infrastructuur met glasvezel

Kun je een computernetwerk bouwen dat kilometers overspant? Hoe voorkom je storing op de verbinding als randapparatuur of kabels interfereren? Hoe garandeer je de hoogst mogelijke doorvoersnelheid? Kort antwoord: met glasvezel. Waar zwaar netwerkgeschut nodig is, zetten wij het in.

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!