window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

Camerabeveiliging

Hoe beveilig jij je pand en omliggende terreinen? Camera’s? En wat doe je daar nog meer mee? Voor ons staat camerabeveiliging niet op zichzelf. Wij voor perfecte dekking en gaan vervolgens met de beelden aan de slag. Digitaal toegangsbeheer, kentekenregistratie, gezichtsherkenning, bediening op afstand, wij regelen het.

Wil je direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij regelen planning, aanleg, installatie en onderhoud

Camerabeveiliging en toegangscontrole begint met een goed plan. Wij bestuderen jouw omgeving en maken een plan zodat de camera’s goed zicht bieden op belangrijke locaties. Daarna dragen we zorg voor de fysieke installatie van zowel camera’s als toegangsmiddelen. Maar bij plaatsing en ingebruikname  gaan we nog een stap verder.

Camerabeelden online opslaan

Digitale camera’s en toegangssystemen maken slim beheer mogelijk. Wij kunnen jouw oplossing combineren met VoIP. Internet én telefonie maken onderdeel uit van de toegangscontrole op jouw locatie. Via internet worden digitale bewakingsbeelden automatisch veilig off-site opgeslagen. Daarbij dragen we ook zog voor eventuele bijzondere eisen aan registratie en opslag van de beelden.

Deurintercom via VoIP

VoIP speelt een belangrijke rol bij ons plan van aanpak. Werk je op een groot terrein, bijvoorbeeld in het buitengebied? Dan kunnen wij de aanleg van vaste kabels, draadloze netwerkdekking én beveiliging als één geheel voor onze rekening nemen. Je mobiele telefoon doet dan veilig dubbel dienst als deurintercom.

Onderdeel van een groter geheel
Wij maken jouw camerabeveiliging en toegangscontrole onderdeel van je bedrijfsinfrastructuur. Door op een slimme manier met beveiliging om te gaan, haal je meer uit jouw systemen. Wij verzorgen zowel installatie en configuratie als integratie van jouw pand- of terreinbeveiliging.

Bekijk ook onze andere oplossingen.

Hardware en randapparatuur

Ben je aan het wachten omdat je machine traag is, of omdat hij is vastgelopen? Het antwoord op die vraag maakt eigenlijk niet zoveel uit. In beide gevallen zit jij namelijk op je apparatuur te wachten. Dat is niet de bedoeling. Je wilt gewoon aan de slag. Wij zorgen dat je effectief kunt werken door betrouwbare hardware professioneel te installeren.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 bevat alle software die je nodig hebt om te werken. Op basis van een vast maandbedrag krijg je toegang tot de laatste versie van Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Naast kantoorsoftware krijg je beschikking over je eigen (Exchange) mailbox, online opslag via OneDrive en vele andere extra’s.

Netwerk- en werkplekbeheer

Hoeveel tijd wil jij spenderen aan het uitzoeken van hardware en het bouwen van je bedrijfsnetwerk? En hoeveel uur ben je er in praktijk aan kwijt? Wij ontzorgen je door werkplekken in te richten en met elkaar te verbinden. Achter de schermen regelen we ook alle andere hard- en software die nodig is om te kunnen werken.

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!