window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 bevat alle software die je nodig hebt om te werken. Op basis van een vast maandbedrag krijg je toegang tot de laatste versie van Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Naast kantoorsoftware krijg je beschikking over je eigen (Exchange) mailbox, online opslag via OneDrive en vele andere extra’s.

Wil je direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij regelen het voor je

Wij zorgen voor registratie van je licenties en installeren de software op je werkplek. Als je via Marble je Office 365-licenties afneemt, kun je bij ons terecht voor ondersteuning. Bij eventuele vragen of problemen kun je op onze helpdesk vertrouwen.

bekende kantoorapplicaties én meer

Microsoft Office 365 bevat niet alleen de bekende kantoorapplicaties. Je krijgt ook toegang tot krachtige andere tools zoals Teams, Power BI en Power Automate.

  • Met Microsoft Teams kun je eenvoudig online samenwerken, overleggen en binnen werkgroepen bestanden delen.
  • Via Power BI kun je jouw informatie grafisch weergeven om zo nieuwe inzichten op te doen.
  • Power Automate maakt het eenvoudiger om informatie tussen verschillende applicaties en webdiensten uit te wisselen.

Extra opties? Wij maken ze nuttig!

Wat heb je aan al die extra opties als je ze niet gebruikt? Wij maken ze nuttig door je te ondersteunen bij de ingebruikname. Wij kunnen de opties instellen, laten zien wat je ermee kan doen én helpen je met de integratie van dit gereedschap binnen de rest van je bedrijfsomgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons.

Bekijk ook onze andere oplossingen.

Hardware en randapparatuur

Ben je aan het wachten omdat je machine traag is, of omdat hij is vastgelopen? Het antwoord op die vraag maakt eigenlijk niet zoveel uit. In beide gevallen zit jij namelijk op je apparatuur te wachten. Dat is niet de bedoeling. Je wilt gewoon aan de slag. Wij zorgen dat je effectief kunt werken door betrouwbare hardware professioneel te installeren.

Netwerk- en werkplekbeheer

Hoeveel tijd wil jij spenderen aan het uitzoeken van hardware en het bouwen van je bedrijfsnetwerk? En hoeveel uur ben je er in praktijk aan kwijt? Wij ontzorgen je door werkplekken in te richten en met elkaar te verbinden. Achter de schermen regelen we ook alle andere hard- en software die nodig is om te kunnen werken.

Digitale infrastructuur met glasvezel

Kun je een computernetwerk bouwen dat kilometers overspant? Hoe voorkom je storing op de verbinding als randapparatuur of kabels interfereren? Hoe garandeer je de hoogst mogelijke doorvoersnelheid? Kort antwoord: met glasvezel. Waar zwaar netwerkgeschut nodig is, zetten wij het in.

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!