window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

WiFi-Netwerken

Binnen een moderne kantooromgeving (en in de meeste huishoudens) zijn er twee zekerheden: mensen hebben WiFi nodig én het signaal is nooit goed genoeg. Wij brengen dat terug tot één zekerheid: perfecte WiFi-dekking; thuis, op kantoor en zelfs in het buitengebied.

Wil je direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Professionele WiFi installatie?
Ben je klaar met zoeken naar het juiste kanaal om in jouw dichtbevolkte woonflat of colocatie bereik te garanderen? Doet de repeater nog steeds van alles, behalve een sterker signaal versturen? Blijven je devices op de slechte verbinding hangen, terwijl er vijf strepen binnen bereik zijn? Dan is het tijd om een professional in te schakelen. 

WiFi dekking op iedere vierkante meter
Betrouwbare WiFi begint met een scan van het af te dekken gebied. Aan de hand daarvan maken we een overzicht met storingsbronnen. Op basis van deze kaart plannen we hoeveel toegangspunten nodig zijn en waar kabels moeten komen zodat we de dekking op iedere vierkante meter kunnen garanderen.

Installatie en configuratie
Naast installatie van de hardware zorgen we ook voor de configuratie. Wij stellen de beveiliging in en kunnen desgewenst het netwerk onderverdelen in bijvoorbeeld een beperkte omgeving voor gasten en een volledige omgeving voor medewerkers. Vanzelfsprekend zorgen we dat jouw devices automatisch het best bereikbare signaal benutten. 

Draadloos lange afstanden overbruggen
Voor het draadlos overbruggen van langere afstanden kunnen wij point to point bridges inzetten. Daarbij nemen we altijd de aanleg van een vaste digitale infrastructuur mee in de vergelijking en kiezen we de beste optie voor jouw locatie.

Bekijk ook onze andere oplossingen.

Hardware en randapparatuur

Ben je aan het wachten omdat je machine traag is, of omdat hij is vastgelopen? Het antwoord op die vraag maakt eigenlijk niet zoveel uit. In beide gevallen zit jij namelijk op je apparatuur te wachten. Dat is niet de bedoeling. Je wilt gewoon aan de slag. Wij zorgen dat je effectief kunt werken door betrouwbare hardware professioneel te installeren.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 bevat alle software die je nodig hebt om te werken. Op basis van een vast maandbedrag krijg je toegang tot de laatste versie van Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Naast kantoorsoftware krijg je beschikking over je eigen (Exchange) mailbox, online opslag via OneDrive en vele andere extra’s.

Netwerk- en werkplekbeheer

Hoeveel tijd wil jij spenderen aan het uitzoeken van hardware en het bouwen van je bedrijfsnetwerk? En hoeveel uur ben je er in praktijk aan kwijt? Wij ontzorgen je door werkplekken in te richten en met elkaar te verbinden. Achter de schermen regelen we ook alle andere hard- en software die nodig is om te kunnen werken.

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!