window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

Netwerk- en werkplekbeheer

Hoeveel tijd wil jij spenderen aan het uitzoeken van hardware en het bouwen van je bedrijfsnetwerk? En hoeveel uur ben je er in praktijk aan kwijt? Wij ontzorgen je door werkplekken in te richten en met elkaar te verbinden. Achter de schermen regelen we ook alle andere hard- en software die nodig is om te kunnen werken.

Wil je direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Efficiënt werken
Wij zorgen dat je efficiënt kunt werken. Dat doen wij door hard- en software voor jouw werkplek op elkaar af te stemmen. Daarnaast realiseren wij betrouwbare netwerkdekking; zowel vast als draadloos. Op die fundering sluiten wij Windows- en Linux-servers alsmede back-up via NAS aan. Vanzelfsprekend vergeten wij je workstation, laptop of tablet zelf ook niet. 

Zowel Linux- als Windows-servers

Wij leveren zowel Linux- als Windows-servers en kunnen daarop ook mail via Exchange of een ander gewenst protocol voorzien. Back-up en samenwerking maken wij mogelijk via NAS of server. Naar wens vullen we jouw omgeving aan met Microsoft Office 365. Heb je een andere voorkeur? Wij denken graag met je mee.

Gecertificeerde A-merken

Voor de inrichting van werkplekken kiezen wij voor gecertificeerde A-merken. De hoge kwaliteit garandeert dat je apparatuur naar behoren functioneert. Voor netwerken zijn wij partners van: FortiGate, HPE Aruba, Huawei, CommScope RUCKUS, Cradlepoint en TP-Link. Voor hardware in de algemen zin werken wij samen met: Dynabook, Dell en Kyocera. 

Hulp op afstand

Naast beheer en onderhoud op locatie kunnen we voor kleine problemen hulp op afstand bieden. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige hardware, goed geïntegreerde installatie en persoonlijke ondersteuning zorgt dat jij zorgeloos kunt werken.

Bekijk ook onze andere oplossingen.

Hardware en randapparatuur

Ben je aan het wachten omdat je machine traag is, of omdat hij is vastgelopen? Het antwoord op die vraag maakt eigenlijk niet zoveel uit. In beide gevallen zit jij namelijk op je apparatuur te wachten. Dat is niet de bedoeling. Je wilt gewoon aan de slag. Wij zorgen dat je effectief kunt werken door betrouwbare hardware professioneel te installeren.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 bevat alle software die je nodig hebt om te werken. Op basis van een vast maandbedrag krijg je toegang tot de laatste versie van Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Naast kantoorsoftware krijg je beschikking over je eigen (Exchange) mailbox, online opslag via OneDrive en vele andere extra’s.

Digitale infrastructuur met glasvezel

Kun je een computernetwerk bouwen dat kilometers overspant? Hoe voorkom je storing op de verbinding als randapparatuur of kabels interfereren? Hoe garandeer je de hoogst mogelijke doorvoersnelheid? Kort antwoord: met glasvezel. Waar zwaar netwerkgeschut nodig is, zetten wij het in.

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!