window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

Virtual Private Server (VPS) Hosting

Is jouw online omgeving ingericht op groei? Een fysieke server zet je niet zo maar neer. Kies daarom voor een Virtual Private Server (VPS). Je neemt qua capaciteit af wat je nodig hebt. Zet de groei ineens in? Dan kun je met een druk op de knop je abonnement uitbreiden. Je hoeft nooit meer onhandig op nieuwe hardware te wachten, maar kunt vertrouwen op de beste ondersteuning voor jouw digitale wensen.

Wil je direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wat doe jij als het ineens storm loopt?

Als het bezoek op jouw website ineens toeneemt, wil je niet een maand moeten wachten om daarop in te spelen. Je wilt dat je server direct meegroeit met de extra aandacht. Maar hoe doe je dat? Hardware groeit niet buiten aan de struik.

Neem afscheid van fysieke hardware

Het antwoord is een VPS (Virtual Private Server). Je neemt afscheid van fysieke hardware. In plaats daarvan huur je de hoeveelheid servercapaciteit die je nodig hebt. Groeit je behoefte, dan neem je direct meer af. Neemt de vraag toe? Dan ben jij er zeker van dat je die kunt beantwoorden.

Windows, Ubuntu of Debian VPS

Afhankelijk van jouw behoeften verzorgen wij RAM, CPU-kernen en schijfruimte naar jouw keuze. Wij bieden zowel Linux als Windows gebaseerde hosting. Binnen Linux heb je keuze uit Ubuntu of Debian.

Wij bieden zowel managed als unmanged VPS

Wij bieden je de keuze tussen managed en unmanged VPS hosting. Op onze managed VPS servers zorgen wij voor onderhoud en beveiliging, en krijg jij de ruimte om te doen wat je nodig hebt. Onze krachtpunten zijn uitmuntende ondersteuning en uitstekende uptime. In overleg is het ook mogelijk om voor een unmanaged VPS server te kiezen. Neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden.

Bekijk ook onze andere oplossingen.

E-mailhosting

Zoek je een betrouwbare plaats om je e-mail te hosten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De e-mail die wij standaard bij onze webdesigndiensten leveren is ook als losse dienst beschikbaar. Je geeft aan in welk domein je mail wilt versturen en wij zorgen dat jouw mail op een betrouwbare en veilige server staat.

Domeinhosting

Wil je een website? Dan heb je een domeinnaam nodig. Maar welke uitgang geef jij je domeinnaam en is de naam überhaupt nog beschikbaar? Wij verzorgen de registratie van domeinnamen met alle gangbare extensies, vanzelfsprekend met een focus op .nl en .com. Neem je een hostingpakket bij ons af, dan zit deze dienst er standaard in.

WordPress hosting

Heb je het gevoel dat jouw WordPress website beter zou moeten presteren? Wij kunnen je helpen. Hoe sneller jouw website, hoe beter je cijfers. De prestaties van je website bepalen de tevredenheid van je bezoekers, én je score in Google. Hoe sneller de website, hoe beter je vindbaarheid. Wij bieden niet alleen topsnelheden, maar ook nog eens een geweldige service.

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!