window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

WordPress hosting

Heb je het gevoel dat jouw WordPress website beter zou moeten presteren? Wij kunnen je helpen. Hoe sneller jouw website, hoe beter je cijfers. De prestaties van je website bepalen de tevredenheid van je bezoekers, én je score in Google. Hoe sneller de website, hoe beter je vindbaarheid. Wij bieden niet alleen topsnelheden, maar ook nog eens een geweldige service.

Wil je direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Zorg voor onderhoud en technische ontwikkeling

Achter de schermen zorgen wij dat je op de site aan kunt. Wij onderhouden de servers om de uptime te maximaliseren én om mee te blijven gaan met de technische ontwikkeling. Zijn er toch problemen? Dan staan de mensen van onze helpdesk voor je klaar met advies.

Betaal alleen voor wat je nodig hebt

Niemand wil betalen voor diensten die niet nodig zijn. Wij denken daarom met je mee over de juiste hostingoplossing voor jouw website. Heb je genoeg aan shared hosting of is een dedicated server nodig? Wij adviseren je én helpen je vervolgens implementeren.

Wij staan voor je klaar

Zoek je bijzondere extra’s voor je site. Of wil je hulp bij het ontwerp? Wij staan voor je klaar en denken met je mee.

Bekijk ook onze andere oplossingen.

Virtual Private Server (VPS) Hosting

Is jouw online omgeving ingericht op groei? Een fysieke server zet je niet zo maar neer. Kies daarom voor een Virtual Private Server (VPS). Je neemt qua capaciteit af wat je nodig hebt. Zet de groei ineens in? Dan kun je met een druk op de knop je abonnement uitbreiden. Je hoeft nooit meer onhandig op nieuwe hardware te wachten, maar kunt vertrouwen op de beste ondersteuning voor jouw digitale wensen.

E-mailhosting

Zoek je een betrouwbare plaats om je e-mail te hosten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De e-mail die wij standaard bij onze webdesigndiensten leveren is ook als losse dienst beschikbaar. Je geeft aan in welk domein je mail wilt versturen en wij zorgen dat jouw mail op een betrouwbare en veilige server staat.

Domeinhosting

Wil je een website? Dan heb je een domeinnaam nodig. Maar welke uitgang geef jij je domeinnaam en is de naam überhaupt nog beschikbaar? Wij verzorgen de registratie van domeinnamen met alle gangbare extensies, vanzelfsprekend met een focus op .nl en .com. Neem je een hostingpakket bij ons af, dan zit deze dienst er standaard in.

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!