window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

5th Corner

Iedere klant wil een unieke website. Een creatief online marketingbureau zoals 5th Corner, denkt daar graag over mee. Succesvolle marketingbureaus en andere creatieve organisaties hebben daarbij een uitdaging. Voor ontwikkeling van hun top-ideeën is technisch hoogwaardige ontwikkeling nodig. Maar zeer ervaren ontwikkelaars zijn moeilijk te vinden én minstens zo moeilijk vast te houden.

Wil je direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Ervaren ontwikkelaars én een eigen CMS

Daar kan Marble bij helpen. Wij hebben een team zeer ervaren ontwikkelaars én een CMS in eigen beheer. Creatieve bedrijven zoals 5th Corner nemen onze technologie white label af. Zij bieden de klant hoogwaardige technische ondersteuning. Achter de schermen werken onze mensen onder hun naam. We schuiven zelfs onder 5th Corner vlag bij de klant aan om over de technologie mee te denken.

Compleet ontzorgd op het gebied van IT-personeel

Op deze manier hebben wij 5th Corner compleet ontzorgd op het gebied van IT-personeel en technische ondersteuning. Wij bouwen hoogwaardige websites en -applicaties. Of een klant nu ondersteuning zoekt voor meertalige sites, bijzondere webshops of unieke online applicaties, wij regelen het. Voor 5th Corner is de continuïteit van de dienstverlening gegarandeerd. Zij blijven in de lead en kunnen complexe cases aan. Daarbij hoeven ze zich over IT-personeelsbeleid geen zorgen te maken.

Volledig focussen op de corebusiness

Door de samenwerking met Marble kan 5th Corner zich volledig focussen op de corebusiness: creatieve invulling van marketingvraagstukken. Het technische deel nemen wij voor onze rekening. Door dit aan het team van Marble over te dragen, zijn technische oplossingen mogelijk die voor één enkele in-house ontwikkelaar niet te realiseren zijn.

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!