window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-L7M34797GX');

Direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

Kieswijzer

De gemeenteraadsverkiezingen vonden plaats op 22 november 2023. Om de keuze makkelijker te maken bieden verschillende lokale media een kieswijzer aan voor hun bezoekers. En voor die mediabureaus maakte Marble de whitelabel kieswijzer beschikbaar voor iedereen. Hyperlokaal stemadvies met een eigen sausje.

Wil je direct in contact komen?

+31 (0)418 56 10 56

Eigen en herkenbaar

Een kieswijzer door en voor iedereen, dat was de doestelling. Uitgever groot of klein moest er mee overweg kunnen en vooral eigen kunnen maken. Stellingen van lokale partijen of juist 30 vragen over 1 hetzelfde onderwerp, het moest allemaal mogelijk zijn. Binnen vier weken bouwde we vanuit niets in samenwerking met een van onze eerste partners een volwaardig stukje software wat precies past binnen hun stijl en vormgeving. Eigen geformuleerde stellingen,
eigen beeldmateriaal en een eigen URL.

Scoreberekening en analyse

30 stellingen ingevuld en dan maar kijken wie er het beste past. Zo makkelijk is het helaas niet. Want vond je alle 30 stellingen even belangrijk? Waarschijnlijk niet. Door extra lading aan stellingen te geven die voor jou belangrijk zijn baseren we welke partijen er waarschijnlijk toch beter wel of niet bij je passen. Gefeliciteerd, je hebt de kieswijzer afgerond maar je twijfelt nog steeds. We hebben het zo makkelijk gemaakt dat je alle stellingen nog eens na kunt lopen en je top 3 kunt vergelijken.

Probeer hem zelf

Statistieken

Als uitgever is er niets interessanter om te weten hoe je kieswijzer gebruikt wordt. Door een uitgebreide statistieken rapportage in de back-end van de kieswijzer is het uitlezen van resultaten kinderspel. Specifieer de kieswijzer-adviezen van je bezoeker op periode en per stelling om duidelijke rapportages te creëren en de impact van media op de kieswijzer te meten.

Heb je een tof idee?
Daag ons uit!